Partners

Naast het netwerk van consultants werkt MMinternet samen met een keur aan geselecteerde partners. Afhankelijk van de situatie kan dit bijvoorbeeld een leverancier van database oplossingen zijn of een partner in website-promotie. Voor elk onderdeel van het realisatieproces beschikt MMinternet over de juiste partners.

Website promotie

Voor het promoten van uw website op het internet is adverteren het meest doeltreffend. Omdat er zoveel verschillende advertentie kanalen zijn heeft MMinternet een selectie gemaakt van advertentie-partners waarbij gebleken is dat het plaatsen van advertenties zeer efficiënt is.

         
Website ontwikkeling - Advertenties

Een goede manier om een informatieve website commercieel te exploiteren is het plaatsen van advertenties. Door het plaatsen van advertenties kan een goedbezochte website inkomsten genereren waarmee het onderhoud en de verdere ontwikkeling van de website kan worden gewaarborgd. Voor het plaatsen van advertenties op websites heeft MMinternet goede ervaring met deze twee partners: Google Adsense en TradeDoubler. Met behulp van TradeDoubler kan gericht gekozen worden uit een assortiment van beschikbare advertentie campagnes. Google Adsense is een uitermate geschikt programma, makkelijk inzetbaar en geeft automatisch advertenties passend bij de inhoud van de website.

            Wilt u meer weten over Google Adsense, klik dan hier.


Website ontwikkeling - Ontwikkelgereedschap

Voor de ontwikkeling van een website gebruiken wij legio instrumenten, waaronder de veel gebruikte open-source software combinatie van Linux, Apache, MySQL, PHP en PHPMyAdmin. Daarnaast kunnen we onderstaande tools van harte aanbevelen.

Met Usb Webserver is een website lokaal te testen. Usb Webserver     


Hardware - Servers en desktops

Naast een degelijke implementatie van de software is het van belang dat deze wordt ondersteund door betrouwbare hardware die goed is afgestemd op z'n taak. Daarnaast moet het uiteraard ook nog passen binnen een budgetair verantwoord plaatje. Onderstaande partners hebben bewezen aan deze criteria te voldoen.

    


Tools voor marketing en promotie

Nadat een promotie actie heeft gelopen kan door verschillende soorten metingen de effectiviteit van de actie worden vastgesteld. Onderstaande tools kunnen hierbij van pas komen.

    
Controleer de PageRank van een pagina:
Deze gratis page rank checking tool wordt verzorgd door PR Checker.info
     Page Rank Icon

Gebruik deze pagerank verification service om te controleren of een opgegeven pagerank op rechtmatige wijze is verkregen.
     De pagerank voor www.mminternet.nl is:      PageRank verified www.mminternet.nl  Welkom           Consulting           Hosting           Over ons           Contact
Copyright © 2005-2024, MMinternet. Alle rechten voorbehouden. MMinternet is onderdeel van Maxint - KvK 27289686.
Website tips: ZilverenGuldens.info, SnelAfsluiten.nl, GoudenTientje.info, Kladblad.nl, Bosgrond.nl, Spaarbaak.nl, ArtGalleryPatel.nl