Over ons
   Portfolio
   Aanpasbare websites
   Netwerk
   PartnersOver ons

MMinternet is een dynamisch internet consulting bureau dat u op alle fronten bijstaat bij de realisatie van uw website. Vanaf uw eerste idee voor een website tot en met de in bedrijfsname en het maken van uitbreidingen kan MMinternet u met raad en daad bijstaan.
Denkt u bijvoorbeeld aan het begeleid uitwerken van uw ideeën; het ontwerpen van architectuur en functionaliteit; het realiseren op basis van nieuwbouw danwel componentenbouw; het ondersteunen van de uitrol; het ontwerpen en uitvoeren van een marketing plan; etcetera. MMinternet ondersteunt u van begin tot eind. Meer over onze projectaanpak en de behaalde resultaten leest u op de pagina Consulting.

Portfolio
MMinternet heeft ruime ervaring met de verschillende aspecten van website-bouw. Zowel kleine als grote websites zijn onder deskundige begeleiding succesvol geimplementeerd. Bekijk onze portfolio om een beeld te krijgen van onze activiteiten.

Betaalbare aanpasbare websites
MMinternet realiseert uw eenvoudig bij te werken website voor een lage prijs. Centraal onderdeel in onze aanpak is het gebruik van een handig content management systeem (CMS) genaamd CMSimple. Hiermee kunt u zelf na oplevering de tekst van uw website aanpassen, zonder technische kennis en onafhankelijk van anderen. Dat is flexibel en voordelig! Meer over onze CMSimple websites vindt u hier.

Ons netwerk
MMinternet pakt verschillende projecten aan. Aangezien bij de bouw van een website meerdere specialismes bijeen komen, maakt MMinternet gebruik van een uitgebreid netwerk van consultants. Deze zullen afhankelijk van de situatie hun werk vanaf locatie danwel elders doen. Elke consultant van MMinternet heeft brede ervaring wat betreft de realisatie van internet oplossing, alsmede kennis in de diepte waar het zijn/haar specialisme betreft. Door dit netwerk slaagt MMinternet er keer op keer in om internet oplossingen op tijd en binnen budget te realiseren.
Partners
Naast het netwerk van consultants werkt MMinternet samen met een keur aan geselecteerde partners. Afhankelijk van de situatie kan dit bijvoorbeeld een leverancier van database oplossingen zijn of een partner in website-promotie. Voor elk onderdeel van het realisatieproces beschikt MMinternet over de juiste partners. Bekijk de pagina Partners voor meer informatie.

Mochten er naar aanleiding van deze tekst nog vragen zijn, of indien u een afspraak wilt maken in verband met de realisatie van uw ideeën, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag!  Welkom           Consulting           Hosting           Over ons           Contact
Copyright © 2005-2024, MMinternet. Alle rechten voorbehouden. MMinternet is onderdeel van Maxint - KvK 27289686.
Website tips: ZilverenGuldens.info, SnelAfsluiten.nl, GoudenTientje.info, Kladblad.nl, Bosgrond.nl, Spaarbaak.nl, ArtGalleryPatel.nl